Nettverksbygging

      1 kommentar til Nettverksbygging

Når man starter for seg selv, skjønner man fort at man har behov for et nettverk. Mange tror at venner og familie vil være den støtten man trenger i en oppstartsfase, noen blir nok veldig skuffet og får kanskje til og med litt vonde kommentarer i stedet.

"Når skal du får deg en ordentlig jobb? Har du ikke tatt ut lønn enda?"

For meg består nettverket av venner, kolleger, kunder og mennesker jeg treffer på ulike konferanser, seminarer, kurs, jobb etc. De jeg møter legger jeg til på LinkedIn. For meg betyr et nettverk inspirasjon, glede, erfaringer og kunnskap.

Nettverksbygging

Da jeg startet nettbutikken Covin for snart 3 år siden, forsto jeg virkelig viktigheten av å ha et godt nettverk rundt meg. Skal man få en ukjent liten bedrift synlig er det ikke nok å bare markedsføre seg gjennom Google Adwords og Sosiale Medier. Folka som kjente meg og det jeg gjorde ble viktigere enn noen gang.  Word of mouth skal man ikke undervurdere. Det er de fysiske treffene, de relasjoner man bygger opp på sikt som igjen kan gi deg god eller dårlig omtale gjennom Sosiale medier. Jeg digger all form for markedsføring, men kanskje enda litt mer mulighetene som Sosiale Medier tilbyr.

Jeg er en deler og en liker. Jeg deler av hele mitt hjerte. Er det noe jeg liker, da deler jeg. Er det noen som trenger starthjelp, så deler jeg. Jeg liker mye på Sosiale Medier, for jeg vet hva det betyr for den som har delt det først. Jeg prøver også å være bevist og kritisk i forhold til kildehenvisning før jeg deler.

Jeg er en nettverksbygger, elsker å treffe nye folk og deler mer enn gjerne mitt nettverk med andre. Ingen blir god alene, men sammen kan man flytte fjell. Hver dag blir jeg inspirert, får ny kunnskap og får ta del i dyktige menneskers liv.

siritreff thon hotell 550

Derfor arrangerer jeg Siritreff

Jeg har arrangert Siritreff 2 ganger tidligere. 14 januar arrangerer jeg Siritreff igjen. Denne gangen har jeg organisert litt mer enn tidligere, noe jeg VET de som kommer vil få stort utbytte av. Siritreff er GRATIS, jeg byr på meg selv og mitt nettverk i håp om at de som kommer vil få en god og positiv opplevelse de kan vokse på og ikke minst snakke om til andre.

Jeg gleder meg til å treffe folk jeg allerede kjenner, og oppfordrer de som kommer til å ta med seg en venn eller kollega. Jeg elsker å treffe nye spennende mennesker.

Denne gangen skal vi være på Thon Hotel Opera, det blir så stas!!

Trykk skal på Facebookeventet eller send meg en epost om du har lyst til å bli med.

Jeg håper vi sees!

Hilsen Siri

Comments

comments

One thought on “Nettverksbygging

  1. Pingback: siriberntsen.no

Comments are closed.